Sport @ Café Plaza

Café Plaza en sport zijn twee handen op één buik.
Bij ons kan je dan ook alle belangrijke sportevenementen volgen. Voetbal, formule 1, wielrennen, darts en vele andere sporten worden uitgezonden. Bij goed weer kan je bovendien op het terras je favoriete wedstrijden volgen. Hieronder een overzicht van alle sportwedstrijden die u in de komende dagen en weken in Café Plaza kan bekijken.

In Plaza kan je ondermeer terecht voor de wedstrijden uit de Jupiler Pro League (met speciale aandacht voor RSC Anderlecht & OHL), de Europa League & de Champions League. Maar ook de buitenlandse competitiewedstrijden vergeten wij niet: Premier League, Eredivisie, Seria A, Bundesliga, Ligue 1, Primera Division,…  alle topwedstrijden worden uitgezonden in Café Plaza. En natuurlijk zit je bij ons ook op de eerste rij voor de wedstrijden van de Rode Duivels en andere boeiende interlands. Bij de grote tornooien (EK & WK) steken wij steevast nog een tandje bij… het hele café ademt dan voetbal!

Zegt voetbal je niks en hou je eerder van wielrennen, veldrijden, American sports, tennis, formule 1,…  Ook deze sporten komen ruimschoots aan bod op de diverse schermen in Café Plaza!